preskoči na sadržaj
Vijesti

Pozdravna riječ

Dragi moji učenici i roditelji,

Evo nas opet skupa! Nakon početne strke i gungule, nedostatka virtualnog prostora, čestog pucanja veza, neobične škole na daljinu i novih TV učiteljica,  stvorili su se uvjeti i za virtualnu logopedicu. Znam da vam je i dalje teško jer vam nedostaju vaši prijatelji i učiteljice, jer je teško ići u školu, a ostati doma, jer… Ima još dosta tih „jer“ i zato sam tu! Ne da vam donesem još novih zadataka i obaveza, nego da vam pružim podršku i razumijevanje.

Za svaku vašu nedoumicu, poteškoću ili nesporazum koje podijelite sa mnom, rado ću potražiti rješenja. Zato me, bez ustručavanja, kontaktirajte na broj mobitela 098 163 5306 (najbolje preko WhatsApp-a) ili na mail slavica.sumic@skole.hr.

U ovom kutku virtualne logopedice objavljivati ću neke sadržaje i zanimljive poveznice na internetske stranice koje vam mogu pomoći u radu. Sadržaji koje ću objavljivati su podrška razvoju čitanja i pisanja, grupirani po razredima. 

Ništa od navedenog niste dužni napraviti i neću vas provjeravati. Neka vam ovo posluži kao podrška u radu i razvijanju školskih vještina. Ukoliko su vaše potrebe drugačije od objavljenih materijala, molim vas da mi slobodno, navedenim kanalima, uputite svoje zahtjeve (dodatni materijal za savladavanje školskog gradiva). 

Vježbe prilagođene po razredima objavljivat ću: utorkom za prve razrede, srijedom za druge razrede, četvrtkom za treće i petkom za četvrte razrede.

Učenici viših razreda također mogu potražiti pomoć za savladavanje školskog gradiva.

Budite mi dobri, čuvajte se i ostanite doma!

Vaša logopedica Slavica

 Priloženi dokumenti:
Kako_uspjesno_uciti.pdf (220.55 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Slavica Sumić   datum: 26. 3. 2020.

Virtu@lna stručna služba


Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


e-Dnevnik

Upute za razrednike:

e-Dnevnik za razrednike

 

Upute za nastavnike:

e-Dnevnik za nastavnike


Kurikulum


Primanja učitelja


 


VIDEO

PROTIV NASILJA JA DIŽEM GLAS

IGROKAZ-PRIČA IZ SUSJEDSTVA

UNICEF


Anketa
Koje polugodište unutar školske godine vam je draže?
Korisni linkovi

 

preskoči na navigaciju