preskoči na sadržaj
Vijesti

Posjet „Udruzi gluhih i nagluhih osoba grada Splita i Županije splitsko-dalmatinske“

Grupa „Srce za druge“ posjetila je 26. svibnja „Udrugu gluhih i nagluhih osoba grada Splita i Županije splitsko-dalmatinske“. Kao grupa u našoj školi učimo i njegujemo hrvatski znakovni jezik (HZJ), kulturu gluhih i nagluhih osoba i odnos nas, čujućih osoba, prema njima.

(više pod opširnije)


Fotogalerija

 

U grupi je sedam dječaka iz 5.a i 5.b: Duje Brešić, Adrian Kodžić, Ante Sekula, Sebastian Tomić Frlekin, Mihael Josip Jeličić, Matej Lipanović i Franko Pletikosa. U ovom posjetu, nedostajao nam je Franko, naš dragi nogometaš.

U Udruzi nas je dočekala predsjednica Višnja Jonjić, zamjenica predsjednice Nada Denić, prevoditeljica Suzana Denić, teta Silvana i barba Zvonimir.

Za sve nas je to bio poseban susret koji smo davno planirali, ali zbog svih okolnosti i mjera koje su bile, tek se sada ostvario. Upoznali smo se s radom Udruge, njihovim životnim pričama, sportovima kojima se bave, druženjima…, a oni su bili spremni za sva naša pitanja i davali nam životne odgovore.

Kako nam je bilo, može vam posvjedočiti i jedan naš član:

Naše putovanje u Udrugu za gluhe i nagluhe osobe je bilo zabavno i emotivno. Čuli smo priče o tome kako su neke osobe izgubile sluh dok su još bili djeca. Oni su uspješniji od nekih ljudi sa svim osjetilima, imaju jako puno trofeja u mnogim sportovima: košarka, rukomet, šah, kuglanje, nogomet, atletika itd. Kasnije smo čak i igrali pikado. Uz Antine zakone fizike sam pobijedio, ali bez njih je Sebastian imao najviše bodova. Iskustvo je bilo savršeno i preporučio bih ga svima.

AdrianPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Boris Aračić   datum: 2. 6. 2022.

Virtu@lna stručna služba


Kalendar
« Srpanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


e-Dnevnik

Upute za razrednike:

e-Dnevnik za razrednike

 

Upute za nastavnike:

e-Dnevnik za nastavnike


Kurikulum


Primanja učitelja


 


VIDEO

PROTIV NASILJA JA DIŽEM GLAS

IGROKAZ-PRIČA IZ SUSJEDSTVA

UNICEF


Anketa
Koje polugodište unutar školske godine vam je draže?
Korisni linkovi

 

preskoči na navigaciju